Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateCulturaPoliticaSănătateSliderSocialSportUltima ora

Pe cine votează gorjenii la prezidențiale?

Gorjenii nu sunt hotărâți în dreptul cărui candidat vor pune ștampila la alegerile prezidențiale care vor avea loc în toamna acestui an. Până în acest moment, în cursa pentru președinția României au fost anunțați doi candidați. George Simion, din partea AUR, și Diana Șoșoacă, liderul partidului SOS. Cei doi își vor disputa cea mai importantă funcție în stat. Coaliția PSD-PNL nu a stabilit cine va intra în cursa pentru fotoliul de la Cotroceni.

Gorjenii sunt confuzi atunci când sunt întrebați pe cine doresc în fruntea țării. Opiniile oamenilor sunt împărțite, iar George Simion pare să fie favorit în preferințele electoratului, în timp ce Diana Șoșoacă nu beneficiază de aceeași susținere, mai mult oamenii nici nu vor să audă de un asemenea candidat.

În timp ce politicenii aruncă în cursa electorală candidații care să conducă țara în următorii 5 ani, unii gorjeni stau pe gânduri, când sunt întrebați pe cine votează.

Alții așteaptă să vadă pe cine va nominaliza coaliția pentru funcția de președinte al României.

Data alegerilor prezidențiale încă este negociată de colație, însă cel mai probabil, scrutinul va avea loc în luna septembrie.

Articole similare

Back to top button