Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateCulturaPoliticaSănătateSliderSocialUltima ora

Aparatele de aer condiționat, la mare căutare

Apartamentele au devenit adevărate cuptoare. Cei care locuiesc la etaje superioare se sufocă la propriu și spun că abia reușesc să facă față temperaturilor ridicate. Oamenii pun pe geamuri staniol, alții trag jaluzelele, dar de cele mai multe ori duhoarea din casă nu poate fi stinsă de nimic. Așa că mulți cumpără aparate de aer conditionat. Specialiști spun că solicitările s-au dublat în aceată perioadă, iar costurile pentru montarea lor ajung și la 800 de lei.

Cetățenii din municipiul Târgu Jiu apelează la fel și fel de metode pentru a scăpa de căldura din casă numai că nu reușesc întotdeauna să reducă suficient temperatura interioară sau să îmbunătățească calitatea aerului.

Din acest motiv, tot mai mulți oameni optează pentru instalarea aparatelor de aer condiționat. Specialiștii din domeniu au observat o creștere semnificativă a cererilor în această perioadă, iar solicitările în special de la persoanele care locuiesc la etaje superioare.

Totodată, în această perioadă firmele de mentenanţă au agenda plină de programări pentru curăţarea aparatelor de climatizare sau montarea acestora.

Așadar, dacă unii fug de caniculă, alţii profită de pe urma ei. Aparatele de aer condiţionat şi ventilatoarele sunt cele mai căutate în această perioadă. Spre exemplu, un apparat de aer condiţionat costă între 1.000 şi 5.000 de lei.

Articole similare

Back to top button