Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateCulturaPoliticaSănătateSliderSocialUltima ora

Accident cu victime la Albeni

Accident cumplit, astăzi, în comuna Albeni, din judeţul Gorj. Un camion și o autoutilitară s-au izbit violent, iar în urma impactului o pasageră a fost grav rănită. Acesta a fost pur și simplu aruncată pe asfalt în urma impactului puternic. Medicii au găsit-o în stare de inconștiență și au transportat-o la spital. Acolo a ajuns și soferița autoutilitarei, care a suferit și ea mai multe traumatisme. Șoferul cisternei a scăpat însă ca prin minune după ce capul de tir s-a rupt de platforma cisternei.

Impactul a avut loc într-o intersecție din localitatea Câmpu Mare. O femeie a fost pur și simplu proietată pe asfalt și inițial s-a crezut că este vorba despre un pieton. După verificări, polițiști au constatat că este vorba despre pasagera din autoutilitară, care a fost găsită de echipajele medicale în stare de insconștiență.

Martorii au tras o sperietura zdravănă și spun că de vină pentru producerea accidentului ar fi soferița autoutilitarei care nu a acordat prioritate camionului.

Ambele femei, șoferița și pasagera, care au fost grav rănite, se întorceau de la un bâlci și transportau în mașină înghețată. În mașină a fost găsită și suma de 30.000 de lei, cel mai probabil, din vânzarea acestui produs. În schimb, cisterna era goală, iar șoferul mergea la sondele de țiței din Țicleni.  Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili exact cum s-a produs acest accident rutier.

Articole similare

Back to top button