Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
CulturaActualitatePoliticaSănătateSliderSocialUltima ora

Romanescu obligat de instanță să prezinte întregistrările video

Marcel Romanescu este obligat de instanță să pună la dispoziția anchetatorilor imaginile de pe camerele de supraveghere din apropierea Biroului Electoral Județean. Judecătorii au admis cererea liberalului Ionel Burtea de a verifica imaginile în care primarul a fost surprins, în mașina de serviciu, cu un sac asemătător unui cu voturi.

,, Admite excepţia lipsei capacităţii procesuale de folosinţă a Primăriei Municipiului Târgu Jiu, invocată prin întâmpinare. Admite excepţia lipsei calităţii procesuale pasive a Inspectoratului Judeţean de Poliţie Gorj, invocată prin întâmpinare. Respinge excepţia lipsei de interes a petentului, invocată prin întâmpinare. Respinge excepţia inadmisibilităţii cererii de chemare în judecată, invocată prin întâmpinare. Respinge cererea de chemare în judecată formulată împotriva Primăriei Municipiului Târgu Jiu, pentru lipsă capacitate procesuală de folosinţă a intimatei. Respinge cererea de chemare în judecată formulată împotriva Inspectoratului Judeţean de Poliţie Gorj, pentru lipsă calitate procesuală pasivă. Admite în parte cererea de chemare în judecată formulată de petentul Burtea Ionel în contradictoriu cu intimatul Municipiul Târgu Jiu, prin primar. Încuviinţează proba cu mijlocul material de probă constând în înregistrările video efectuate cu camerele de supraveghere amplasate în incinta Stadionului Municipal „Tudor Vladimirescu”, respectiv cele aflate pe aleea principală a stadionului, în faţa sediului Primăriei Municipiului Târgu Jiu, din data de 11.06.2024, intervalul orar 00:00-23:59. Se emite adresă către Municipiul Târgu Jiu, prin primar, în vederea obţinerii înregistrărilor video, cu menţiunea de a depune la dosarul cauzei, pe suport optic, până la data de 28.06.2024, înregistrările video efectuate cu camerele de supraveghere amplasate în incinta Stadionului Municipal „Tudor Vladimirescu”, respectiv cele aflate pe aleea principală a stadionului, în faţa sediului Primăriei Municipiului Târgu Jiu, din data de 11.06.2024, intervalul orar 00:00-23:59. Executorie. Fără cale de atac. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, astăzi, 21.06.2024.”, se arată pe portalul Judecătoriei Târgu Jiu.

Articole similare

Back to top button