Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Iohannis se retrage din cursa pentru șefia NATO

Președintele Klaus Iohannis i-a anunțat pe aliații din cadrul NATO, la sfârșitul săptămânii trecute, despre retragerea candidaturii sale pentru funcția de Secretar General al Organizației. Klaus Iohannis a solicitat membrilor Consiliului să se pronunțe cu privire la candidatura lui Mark Rutte pentru funcția de Secretar General al NATO. Membrii Consiliului se declară în favoarea susținerii de către România a candidaturii premierului olandez.

Klaus Iohannis nu va mai candida pentru funcția de Secretar General al NATO, deși își anunțase candidatura. Cetățenii sunt de părere că acest lucru nu îl încurcă pe Iohannis și cu siguranță există o funcție pregătită pentru președintele României.

În luna martie, președintele Klaus Iohannis a anunțat că a decis să intre în competiție pentru funcția de Secretar General al NATO, argumentând că decizia are la bază performanța României și experiența acumulată pe parcursul celor două mandate de președinte al României. Cu toate acestea, Iohannis face un pas înapoi și anunță că îl va susține pe premierul olandez, Mark Rutte, pentru această funcție.

Articole similare

Back to top button