Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Investiție: Internet de mare viteză în sate

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat că Guvernul aprobă o investiție majoră, de aproape 100 de milioane de euro, prin care vor fi dezvoltate conexiuni pentru internet de mare viteză în aproximativ 1000 de localități din țară. Hotărârea premierului nu îi încântă însă pe gorjeni, care o consideră o risipă de bani și declară că această sumă ar putea fi investită în alt domeniu.

Investiție de aproape 100 de milioane de euro în internet de mare viteză. Aceasta este hotărârea premierului Marcel Ciolacu pentru sute de localități din România. Gorjenii nu sunt încâ

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat că Guvernul aprobă o investiție majoră, de aproape 100 de milioane de euro, pentru dezvoltarea conexiunilor de internet de mare viteză în aproximativ 1000 de localități din țară. Hotărârea premierului nu îi încântă însă pe gorjeni, care o consideră o risipă de bani și declară că această sumă ar putea fi investită în alt domeniu.

Investiție de aproape 100 de milioane de euro în internet de mare viteză. Aceasta este hotărârea premierului Marcel Ciolacu pentru sute de localități din România. Gorjenii nu sunt încântați de hotărâre, despre care spun că este o risipă a banului public.

Investiția lui Marcel Ciolacu este praf în ochi pentru gorjeni, care spun că face investiții mult prea mari din buzunarele cetățenilor.

Niciodată în istoria României nu a fost alocată o asemenea sumă pentru investiții, atât din fonduri europene, cât și din bugetul de stat. Actualul guvern și-a propus în bugetul de stat investiții de 110 miliarde de lei, respectiv 7,2% din PIB.

Articole similare

Back to top button