Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateCulturaPoliticaSănătateSliderSocialUltima ora

Criză de medici la Ambulanță

Criză majoră de medici la Ambulanța Gorj. Conducerea intituției susține că deși posturile sunt scoase la concurs nimeni nu este interesat să lucreze pe ambulanță și asta se datorează salariilor mici. Pentru a face față tutoror solicitărilor, mai ales acum, pe timpul caniculei, Serviciul de Ambulanță Gorj împrumută medici din alte județe din țară.

Serviciul de Ambulanţă Gorj mai are nevoie de șapte medici pentru ca activitatea să se desfășoare în condiții bune.  Situația trenează de ani buni, iar criza se adâncește tot mai mult.

Au fost și situații în care echipajele de Ambulanță nu au putut dispune nici măcar de un singur medic în tot județul și au fost nevoiți să apeleze la ajutorul medicilor de la alte servicii de ambulanță din țară.

Tiberiu Tătaru a precizat că a făcut o serie de solicitări Ministerului Sănătății, pentru găsirea de soluții în vederea creșterii numărului de medici de urgență.

Articole similare

Back to top button