Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Ajutor pentru victimele violenței domestice

Echipă mobilă de intervenție în cazurile de violență domestică în municipiul Târgu Jiu. De la o lună la alta, numărul cazurilor de violență domestică crește îngrijorător. De cele mai multe ori, victimele sunt femei. Recent, Consiliul Local al municipiului Târgu Jiu a hotărât constituirea unei echipe mobile care să intervină în astfel de situații. Persoanele care se află în pericol pot suna la sediul Primăriei și la sediul DGASPC Gorj pentru ajutor. O echipă va fi trimisă imediat la locație.

Echipă mobilă pentru intervenția în cazurile de violență domestică din municipiul Târgu Jiu. Persoanele care sunt în pericol pot solicita ajutor, iar la locație se vor deplasa membrii echipei mobile.

Echipa este formată din asistent social, psiholog, asistent medical și polițist local.

De la începutul anului 2024 și până la finalul lunii mai a anului curent, la nivelul județului Gorj au fost înregistrate aproximativ 500 de infracțiuni de violență domestică, o cifră alarmantă în doar câteva luni.

Violența domestică nu înseamnă doar violență fizică, ci și psihologică.

Chiar și persoanele care cunosc cazuri de violență domestică sunt îndemnate să apeleze la sediul instituțiilor și să semnaleze incidentul.

Articole similare

Back to top button