Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Continuă scandalul iscat după alegeri

Jurnalistul de investigații Narcis Daju a postat pe pagina de socializare o fotografie din data de 11 iunie, a doua zi după alegeri. În imagini, primarul Marcel Romanescu este surprins lângă mașina de serviciu, în apropierea Biroului Electoral Județean. Mașina avea portiera deschisă, iar pe bancheta din spate se observă ceva asemănător unui sac cu voturi. Imaginile fac acum obiectul unei anchete, în timp ce Romanescu dezminte acuzațiile care i se aduc.

Marcel Romanescu a fost surprins a doua zi după alegeri lângă mașina de serviciu în fața Biroului Electoral Județean, iar pe bancheta din spate se vede ceva alb, asemănător unui sac cu voturi. Ionel Burtea, reprezentant PNL Gorj, a depus o plângere pentru ca anchetatorii să lămurească această situație.

Marcel Romanescu dezminte aceste acuzații.

Romanescu susține că imaginile de pe camerele de supraveghere pot fi făcute publice pentru a demonstra că nu era un sac, ci un obiect personal.

În acest caz, a fost depusă și o plângere penală pentru a fi lămurite toate aceste aspecte, iar mâine judecătorii vor decide dacă vor cere sau nu Primăriei Târgu Jiu să pună la dispoziție imaginile din camerele de supraveghere din zona BEJ-ului.

Articole similare

Back to top button