Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Strigăt de ajutor al pacienților

Strigăt de ajutor al persoanelor care ajung la Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu cu diferite afecțiuni și se izbesc de lipsa medicilor specialiști. O femeie a semnalat că la SJU Târgu Jiu nu există medic specialist cardiolog de gardă. Reprezentanții spitalului motivează că există un medic specialist pe secția de cardiologie care efectuează gărzi, însă există zile în care garda pe această secție nu este acoperită.

Cetățenii din municipiul Târgu Jiu semnalează neregulile Spitalului Județean de Urgență. Semnalul a fost tras de o femeie care a ajuns la spital și a constatat că există o lipsă cruntă de medici specialiști.

Reprezentanții spitalului motivează că există un medic specialist pe secția de cardiologie, însă acesta nu poate acoperi toate gărzile.

În ceea ce privește medicul cardiolog specialist pentru secția de pediatrie, reprezentanții unității medicale poartă discuții cu un medic care ar urma să își înceapă activitatea de luna viitoare.

Femeia își dorește să inițieze un referendum și face un apel la cetățeni să o susțină pentru a rezolva această problemă.

Femeia trage un semnal de alarmă față de situația din Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu și spune că nu se va da bătută până când această nepăsare a autorităților nu va fi îndreptată.

Articole similare

Back to top button