Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitatePoliticaSocialUltima ora

Nemulțumiri printre taximetriști

Taximetriștii din Târgu Jiu se confruntă cu nemulțumiri după ce autoritățile locale au decis mutarea stației de taxi de la Piața Mare. Noua locație, situată peste drum de vechea stație, este expusă direct soarelui, ceea ce face așteptarea mai dificilă pentru șoferi și pasageri, în special în zilele călduroase. În plus, două benzi de circulație au fost transformate în trei, creând un spațiu de parcare extrem de îngust.

Taximetriștii se plâng că, din cauza acestui aranjament, nu au loc suficient pentru a ajuta pasagerii cu bagajele, ceea ce îi forțează să se expună pericolului. Până în prezent, două uși de taxi au fost spulberate din cauza lipsei de spațiu adecvat și a modului în care a fost gândită această mutare. Unii șoferii sunt revoltați, considerând că siguranța lor și a pasagerilor este pusă în pericol de această reorganizare.

De asemena, soluția propusă de autorități, pentru a debloca o bandă se cam bate cap în cap cu cele 7 locuri de parcare, trasate tot de autorități, care blochează exact aceeași bandă.

Autoritățile locale justifică mutarea prin necesitatea implementării unor semafoare inteligente, menite să fluidizeze traficul. Cu toate acestea, taximetriștii sunt nemulțumiți de aceste semafoare și consideră că decizia a fost luată dintr-un moft, fără a ține cont de impactul real asupra activității lor zilnice.

Nemulțumirea șoferilor este amplificată de faptul că, în cadrul comisiei rutiere, aceștia nu sunt luați în considerare. Ei și-ar dori ca părerile și nevoile lor să fie luate în calcul, pentru a se găsi soluții care să nu le afecteze negativ munca și siguranța.

De asemenea, ei subliniază că o consultare mai largă și o planificare mai riguroasă ar fi fost necesare înainte de implementarea unor schimbări și și-ar dori o colaborare mai eficientă cu autoritățile.

Primarul Municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, Bogdan Bejinaru, viceprimar și președintele Comisiei de Circulație, dar și Ionuț Jilăveanu, director executiv adjunct la Direcția Investiții și Gospodărie comunitară, membru în comisia de circulație, nu au putut fi contactați pentu un punct de vedere referitor la acest subiect.

Articole similare

Back to top button