Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
CulturaActualitatePoliticaSănătateSliderSocialUltima ora

Neînțelegeri între PMP și USR

Nicolae Davițoiu, președintele Partidului Mișcarea Populară, a reacționat după ce liderul USR Târgu Jiu a declarat că scorul slab la alegeri se datorează alianței formată din cele trei formațiuni poltice. Davițoiu susține că sunt doar exagerări pentru că partidul pe care îl conduce a obținut rezultate mult mai bune față de partidele care au aderat la aceată alianță.

Nicolae Davițoiu susține că nu se aștepta ca Alianța Dreaptă Unită să obțină un scor atât de slab la alegerile din 9 iunie, însă spune că se pot reorganiza pentru următoarele alegeri.

Cât despre declarațiile reprezentanțiilor USR că alianța tras partidul în jos, președintele PMP Gorj susține că sunt doar exagerări.

Cifrele vorbesc cel mai clar că Alianța Dreapta Unită, formată din USR, PMP și Forța Dreptei, s-a prăbușit la aceste alegeri. La Târgu Jiu nu a reușit să facă pragul electoral și să intre în Consilul Local și Consilul Județean.

Articole similare

Back to top button