Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateCulturaPoliticaSănătateSliderSocialUltima ora

Fără droguri în școli

Elevii care studiază teatru la Liceul de Arte ”Constantin Brăiloiu” au pus în scenă proiectul intitulat ,, Poate mâine sunt iar…Eu” chiar în incinta liceului, trăgând un semnal de alarmă pentru toți tinerii care se luptă cu drogurile. Alături de aceștia au fost și reprezentanți ai Inspectoratului Școlar Județean Gorj, Inspectoratul de Poliție Gorj și Centrul de prevenire, Evaluare și Consilierea Antidrog.

Un proiect inedit antidrog, mai exact o piesă de teatru cu tematică a fost jucată în premieră de către actorii elevi ai Liceului de Arte ”Constantin Brăiloiu”, specializarea Arta Actorului. Mesajul transmis prin această piesă de teatru, este unul care să-i facă pe tineri să reflecte asupra riscului de consum de substanțe interzise.

Directoarea liceului îi susține pe elevi în acest proiect.

Alături de elevi în acest proiect antidrog se alătură și Inspectoratul de Poliție Gorj, dar și Centrul de prevenire, Evaluare și Consilierea Antidrog.

În lupta cu drogurile se alătură și Inspectoratul Școlar Județean.

Proiectul se va desfășura în toate liceele din județul Gorj, dar și în spații neconvenționale. Evenimentul reprezintă un semnal de alarmă al tinerilor împotriva consumului de droguri.

Articole similare

Back to top button