Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateCulturaPoliticaSănătateSliderSocialUltima ora

Corturi de prim ajutor la Târgu Jiu

Zile de foc la Târgu Jiu! Pentru a ajuta populația să depășească cu bine aceste temperaturi ridicate, au fost amenajate mai multe puncte medicale de prim ajutor şi adăpostire a populaţiei, dotate cu apă potabilă și aer condiționat. Din prima zi de la amplasare, acestea au fost luate cu asalt de cetățenii afectați de caniculă.

Pământul ia foc la propriu. Avem temperaturi caniculare, iar valul de caniculă afectează populația. Pentru a preveni incidentele neplăcute, la Târgu Jiu au fost montate corturi, unde oamenii se pot adăposti.

Punctele de prim ajutor au fost luate cu asalt, iar pe lângă faptul că au primit apă rece, oamenilor le-a fost măsurată și tensiunea arterială.

Punctele de ajutor pentru persoanele afectate de caniculă au fost dotate cu aer condiționat, dozatoare de apă și personal medical și funcționează de luni până vineri, între orele 11:00 – 16:00.

Articole similare

Back to top button