Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Varianta ocolitoare, pregătită pentru deschidere

Varianta ocolitoare a municipiului Târgu Jiu este pregătită pentru deschidere. În aceste momente, se efectuează lucrările finale pentru tronsonul Drăgoieni-Iezureni, care se întinde pe o distanță de 14 kilometri. Dacă la jumătatea lunii aprilie au fost dați în folosință cinci kilometri din totalul de 20 de kilometri, adică porțiunea cuprinsă între Romanești și Bârsești, la sfârșitul acestei luni, șoferii vor putea circula pe toată suprafața Variantei Ocolitoare.

Lucrările sunt în toi pe șantierul Variantei Ocolitoare a municipiului Târgu Jiu. În aceste momente, se execută lucrările finale pe segmentul Drăgoieni-Iezureni.

Dacă în luna aprilie șoferii au putut circula pe tronsonul Romanești-Bârsești, cu o lungime totală de 5 kilometri, în scurt timp vor putea circula pe porțiunea totală de 20 kilometri.

Vor fi amenajate și două parcări care vor veni în ajutorul șoferilor.

La finalul acestei luni, șoferii vor putea circula pe Varianta Ocolitoare a municipiului Târgu Jiu, pe o suprafață totală de 20 de kilometri.

Articole similare

Back to top button