Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateCulturaSliderSocialSportUltima ora

România, victorie memorabilă după 24 de ani

Naţionala de fotbal a României a debutat cu o victorie istorică la Campionatul European de fotbal – EURO 2024. Echipa națională a României a invins echipa Ucrainei cu un scor de 3 la 0, luni pe Football Arena din Munchen (Germania), in Grupa E. Tricolorii au fost însoțiți de peste 30.000 de suporteri români, atmosfera din tribune fiind una spectaculoasă.
Tricolorii au reuşit o victorie spectaculoasa, a doua a lor la Campionatul European, la 24 de ani de la precedenta victorie, unde au avut scorul de 3-2 cu Anglia, deşi porneau cu şansa a doua în acest meci.

Echipa națională a României a câștigat contra echipei Ucrainei cu un scor memorabil de 3-0. Pentru România au marcat Stanciu Nicolae in minutul 29, Petre Marin in minutul 53 și la 4 minute distanță Denis Drăguș a marcat in minutul 57 al treilea gol, închizând tabela. Mii de spectatori au fost impresionati de Nicolae Stanciu, care in semn de respect a purtat tricoul cu nr 21 , numar purtat in trecut de Olimpiu Moruțan. Imediat după meciul istoric cu Ucraina, Căpitanul a decis să îi ofere tricoul in care a marcat primul gol in turneul final lui Olimpiu Moruţan, cel care a ratat convocarea la EURO din cauza unei accidentări.

La scurt timp după ce partida România – Ucraina de pe Arena din Munchen s-a încheiat, sute de suporteri ai naționalei s-au adunat sa isi manifeste bucuria si entuziasmul în Piața Universității din Capitală, la fel ca în perioada ”Generației de Aur”, pentru a sărbători succesul istoric obținut de ”Tricolori” la un turneu final de Campionat European la 24 de ani dupa precedenta victore, cea cu Anglia, unde scorul a fost 3-2, obținută pe 20 iunie la EURO 2000, în faza grupelor.

Pentru calificare, România mai are de jucat cu Belgia şi Slovacia. România a avut un start fabulos la turneul final din Germania. A dat de pământ cu Ucraina şi are şanse uriaşe de a obţine calificarea în fazele eliminatorii.

Articole similare

Back to top button