Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateCulturaPoliticaSănătateSliderSocialUltima ora

Continuă acuzațiile după alegeri

Sunt suspiciuni de fraudă la vot, însă nicio instituție a statului nu reacționează.  După liberali, acum deputatul Radu Miruță a adus în atenția publicului suspiciuni de fraudă electorală. El a subliniat că un coleg de la Uniunea Salvați România  a refuzat să semneze procesul verbal în urma închiderii urnelor, la secția de votare numărul 10 din Târgu Jiu, pentru că a constatat nereguli. Numai că, sesizarea a fost respinsă de Biroul Electoral Județen ceea ce indică existența unor îndoieli privind corectitudinea procesului electoral din județul Gorj.

Deputatul Radu Miruță susține că un coleg de la USR a refuzat să semneze procesul verbal pentru că la secția 10 din Târgu Jiu au fost suspiciuni de fraudă.

Deși mențiunea a fost făcută atunci când s-au închis urnele, reprezentanții Biroului Electoral Județean nu au ținut cont de sesizarea făcută. Mai mult decât atât, BEJ a respins plângerea formulată.

Radu Miruță susține că se va îndrepta în instanță pentru a contesta rezultatele alegerilor, susținând că acestea au fost fraudate.

Până în prezent au fost înregistrate zeci de contestații privind desfășurarea procesului electoral. Membrii formațiunior politice au cerut renumărarea voturilor și anularea alegerilor pentru că, susțin ei, au fost fraudate.

Articole similare

Back to top button