Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateCulturaPoliticaSănătateSliderSocialUltima ora

Cod galben de caniculă

Încă un nou val de caniculă va lovi Gorjul. Mercurul din termometre va depăși 32 de grade Celsius, iar temperaturile vor crește în continuare până la sfârșitul săptămânii. În ultimele zile temperaturile au atins un nivel record pentru începutul verii, iar cele resimțite au fost mult mai mari decât cele din termometre.

Temperaturile extrem de ridicate revin și se vor menține pe toată perioada acestei săptămâni. Cupola de aer cald va pune stăpânire pe întreg județul Gorj. Vremea continuă să se încălzească, dar sunt anunțate și fenomene extreme. Căldura excesivă din această perioadă afectează atât bătrânii cât și copiii care încearcă să se ferească de caniculă atât cât pot.

Târgujienii spun că aleg parcurile cu multă vegetație pentru a se feri de căldură, dar parcurile sunt pline de țânțari.

În zilele viitoare vremea va continua să se încălzească, iar disconfortul termic va fi mai accentuat, astfel că România se va afla sub influența unui nou val de căldură intens și de lungă durată.

Articole similare

Back to top button