Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateCulturaPoliticaSănătateSliderSocialUltima ora

CEO, aproape de faliment

Complexul Energetic Oltenia este aproape de faliment! O spune un lider de sindicat care trage un semnal de alarmă și suține că entitatea energetică se află în moarte clinică. Constantin Crețan este de părere că după alagerile din acest an, colosul energetic își va închide porțile.

Constantin Crețan susține că se apropie sfârșitul Complexului Energetic Oltenia, care funcționează pe datorie. Deși în campania electorală politicienii se băteau cu pumnii în piept că salvează compania, acum nimeni nu mai vorbește despre salvarea colosului energetic.

Constantin Crețan trage un semnal de alarmă și susține că cei 1800 de mineri și energeticieni care au contracte pe perioadă determinată vor rămâne fără locuri de muncă.

Sindicaliștii susțin că CE Oltenia va ajunge în stare de insolvență sau chiar faliment în anul 2025, după finalizarea tuturor alegerilor din acest an.

Articole similare

Back to top button