Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateCulturaPoliticaSănătateSliderSocialSportUltima ora

Referendum după alegeri

Un primar din Gorj vrea referendum. Este vorba despre Robert Păiuși, alesul local din Stejari, care ține cu dinții de funcție. După ce a pierdut alegerile în comună, Păiuși vrea să organizeze referendum pentru demiterea primarului ales în urmă cu o săptămână. Deja a purtat discuții cu peste 100 de familii din localitate și a început stângerea de semnături. Primarul ,, Batman” a fost învins, la alegerile locale din 9 iunie, de candidatul AUR, Ion Budilică, la o diferență de 120 de voturi.

Robert Păiuși nu vrea să renunțe la funcție și a început să strângă semnături pentru a iniția referendumul.

Robert Păiuși consideră că nu a pierdut alegerile în localitate și că principalul motiv pentru care a pierdut mandatul ar fi reprezentat de vizele de flotant. Acesta sugerează că vizele de flotant ar fi influențat rezultatul alegerilor, presupunând că persoane care nu au reședința stabilă în localitate și-au schimbat temporar domiciliul pentru a vota, afectând astfel rezultatul votului.

Robert Ionuț Păiuși, primarul comunei Stejari, a fost implicat în mai multe scandaluri înainte și în timpul campaniei electorale. Cu doar două săptămâni înainte de începerea campaniei, a fost percheziționat de procurori și polițiști. În timpul campaniei, a fost implicat într-un incident în care a lovit cu autoturismul o femeie din echipa AUR, iar testul antidrog a indicat că se afla sub influența unor substanțe psihoactive. Aceste incidente au dus la pierderea încrederii cetățenilor din comuna Stejari.

Articole similare

Back to top button