Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateCulturaPoliticaSănătateSlider

Petreceri după alegeri

Petrecerile se țin lanț după alegeri! Harta puterii poltice a fosr redesenată în județul Gorj, așa că cei învingători au aruncat bani grei pentru spectacole. Fie că sărbătoresc Zilele Comunei, fie că au fost organizate festivaluri, la toate au cântat artiști de seamă. Bucuroși că au câștigat alegerile, primarii aleși au dorit să epateze și au cântat și pe scenă alături de artiști.

Noii primari aleși au profitat de ocazie pentru a sărbători victoria lor electorală alături de comunitate. Pentru a marca momentul, au investit sume considerabile în organizarea acestor spectacole. Este și cazul primarului din Tismana, care și-a reconfirmat mandatul pentru încă patru ani și a adus la Festivalul Național de Tarafuri pe Viorica de la Clejani.

Nu este singura comună în s-a organizat astfel de petreceri. Primarii nu s-au uitat la bani și au plătit chiar zecii de mii de euro pentru artiștii care au urcat pe scenă.

Articole similare

Back to top button