Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Mesaje false în numele ANAF

O nouă campanie de mesaje false, transmise în numele ANAF, este în desfășurare în această perioadă. Oamenii primesc mesaje prin care li se solicita anumite informații.

Contribuabililor, persoane juridice, le este solicitată printr-un email o listă a entităților care au de achitat către societate sume mai mari de 10.000 euro. Falsificatorii motivează că „scopul acestei solicitări este de a asigura o mai bună gestionare a fluxurilor financiare internaționale și de a preveni potențiale riscuri asociate neîncasării sumelor datorate”. ANAF a precizat că nu solicită astfel de informații și nici nu intervine în relația comercială dintre persoanele juridice.

Mesajele sunt transmise, de această dată, de la adresa de e-mail gabriela.apostol@m-finante.com. Atragem atenția că această adresă de e-mail NU aparține ANAF și nu trebuie să dați curs solicitărilor! Nu deschideți acest fel de email-uri și nu accesați documentele anexate sau link-urile din conținut și în nici un caz nu transmiteți date persoanle.

Serviciul Spațiul Privat Virtual, pus la dispoziția contribuabililor, gratuit, a fost creat și dezvoltat tocmai pentru o comunicare securizată cu instituția. De asemenea, contribuabilii pot obține informații fiscale cu caracter general la CALL CENTER ANAF 031.40.39.160.

Articole similare

Back to top button