Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateCulturaPoliticaSănătateSliderSocialUltima ora

A început Bacalaureatul

A început examenul de Bacalaureat! În Gorj, 2873 de elevi s-au înscris pentru examenul maturității. Azi au susținut prima probă de evaluare a competențelor lingvistice în limba și literature română. Examenul a fost unul oral, iar elevii nu primesc note sau calificative de tip admis sau respins ci calificative de competență: cum citesc, ce înțeleg din textul primit și cum se exprimă sau argumentează o idee.

Emoții mari pentru absolvenții de liceu. Prima probă a Bacalaureatului a început încă de la primele ore ale dimineții. Elevii au fost evaluați la limba română, limba maternă şi limba modernă, precum şi la competențele digitale de către doi profesori examinatori, dintre care unul este cadrul didactic care a predat disciplina respectivă la clasă și un alt cadru didactic de aceeaşi specialitate din unitatea de învăţământ.

Probele de Bacalaureat debutează cu evalaurea competențelor esențiale de comunicare orală în limba română. Acestea sunt esențiale pentru evaluarea abilităților lingvistice ale candidaților.

Elevii au avut emoții chiar dacă s-au pregătit pentru examen.

Articole similare

Back to top button