Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateCulturaPoliticaSănătateSliderSocialSportUltima ora

Se renumără voturile la Bălești

Se renumără voturile într-o altă localitate din județul Gorj. În două secții din comuna Bălești, Biroul Electoral Județean a decis reluarea numărării voturilor după ce au apărut mai multe nereguli în procesul electoral. Operațiunea de inventariere a voturilor se desfășoară în două încăperi din incinta Stadionului Municipal.

După ce au verificat procesele verbale ale secțiilor de votare nr. 139 și 141 din Circumscripția Electorală nr. 16 Bălești, angajații de la statistică au semnalat că sunt incidente. Fiind și o contestație în acest sens, a fost decisă renumărarea.

La numărătoare participă membrii secțiilor de votare nr. 139 și 141 Bălești, alături de reprezentanții Circumscripției Comunale nr. 16 Bălești. La Târgu Jiu, au mai rămas doar sacii cu voturi din aceste secții. Tirurile cu voturile cetățenilor din Gorj au plecat către Judecătoria Novaci, acolo unde buletinele vor fi depozitate.
ambinanță când pleaca

Reprezentanții Biroului Electoral Județean ne informează că, în cazul în care se constată nereguli și se impune renumărarea voturilor, o echipă a Biroului Electoral Județean se va deplasa la Novaci, unde au fost depozitate buletinele de vot, pentru a le ridica și relua procesul de inventariere. Cu toate acestea, procedura rămâne neclară. În prezent, sacii cu voturi de la Bălești au rămas la Târgu Jiu și trebuie transportați cu o mașină la Judecătoria Novaci. Această situație evidențiază un risc major de securitate, deoarece sacii cu voturi pot fi preluați de oricine și nu există nicio măsură de protecție adecvată în acest sens.

Articole similare

Back to top button