Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Haos la o săptămână după alegeri

Haos la o săptămână după alegeri. Au fost constatate mai multe nereguli pentru care membrii Partidului Național Liberal, dar și alte formațiuni politice, au depus contestație. Liberalii acuză că alegerile au fost viciate. Sacii cu voturi nu au fost sigilați, iar pentru predarea sacilor cu voturi nu au fost semnate procese verbale.

Haos după alegeri. Au fost constate mai multe nereguli pentru care membrii PNL au depus contestații pentru renumărarea voturilor.

Președintele Biroului Electoral Municipal a motivat că sacii cu voturi nu mai aveau sigiliu deoarece aceștia s-au lovit unul de altul în tirul în care au fost transportați.

După contestațiile depuse de PNL s-a reluat procesul de renumărare al voturilor pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj. După renumărarea voturilor s-a constatat că în sectia 6 erau defapt 163 de voturi pentru PNL, nu 6 cum au fost menționate inițial.

Astăzi au fost constatate mai multe abateri și la secțiile 139 și 141 din Bălești, unde a fost reluat procesul de numărare al voturilor.

Articole similare

Back to top button