Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Festival și Campionatul de viteză în Coastă

Cărbuneștenii sunt așteptați weekend-ul acesta la Festivalul Berii. Festivalul berii și Campionatul Național de viteză în coastă se vor desfășura weekend-ul acesta în orașul Târgu Cărbunești.

Ediția a patra a Festivalului Berii se va desfășura și anul acesta in perioada 14-16 iunie la Cărbunești. Spectacolele se vor tine lanț in toate cele 3 seri ale acestui weekend. Pe scena din Parcul Stejeret din Târgu Cărbunesti începând cu orele 20 ale fiecărei seri se vor desfășura concerte susținute de iubiti artiști din România, unde sunt asteptați sute de oameni pentru a se distra la acest festival.

În paralel cu acest festival se va desfăsura si Cupa Stejeret, Campionatul Național de viteză în Coastă organizat împreuna cu clubul Autocorex. Această competiție va începe duminică la ora 8 și se va încheia la ora 20.

Duminică, circulația pe Drumul Județean 675 TG Cărbunesti- Țicleni va fi inchisă începând cu ora 8 dimineața până la 13:30 și de la ora 14:30 până la ora 20. Circulația va fi deschisă doar de la ora 13:30-14:30 în pauza concursului. Piloți din toată țara vor participa la acest eveniment.

Articole similare

Back to top button