Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Bilete gratuite la cele mai mari festivaluri

Beneficii noi pentru donatorii de sânge. În acest weekend donatorii de sânge vor primi bilete gratuite la cele mai mari festivaluri ale verii. Persoanele care donează sânge în perioada 15-16 iunie, la caravana mobilă, cât şi în Centrul de Transfuzie, în cadrul campaniei Blood Network, vor primi un bilet gratuit de o zi la festivalul UNTOLD sau Neversea.

Anul acesta, numărul de oraşe unde fanii UNTOLD sau Neversea pot dona sânge este de zece, printre care se numără și orașul Târgu Jiu. Donatorii sunt așteptați în număr cât mai mare la caravana mobilă unde vor dona sânge și vor fi premiați cu un bilet gratuit la festivalul UNTOLD sau Neversea.

Astăzi a fost sărbătorită ziua donatorului, iar persoanele care au trecut pragul centrului de transfuzii au fost întâmpinați cu o supriză din partea angajaților.

Chiar dacă donatorii nu pot ajunge în perioada 15-16 iunie la campania mobilă sunt așteptați și în perioada 17-21 iunie la Centrul de Transfuzii.

Campania de donare este la prima ediție în municipiul Târgu Jiu și dacă va avea succes va rămâne o tradiție. Programul începe de la ora 08.00 și se încheie la ora 13.00.

Articole similare

Back to top button