Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateCulturaPoliticaSliderSocialUltima ora

Centru de colectare a medicamentelor nefolosite la SJU

Medicamentele expirate și nefolosite vor putea fi aduse de gorjeni la punctul special de colectare amenajat în curtea Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu. Medicamentele sunt selectate pe categorii, însă există și anumite tipuri de medicamentete care nu pot fi colectate în spital, respectiv stupefiante și psihotrope.

Medicamentele expirate și cele neutilizate sunt socotite deșeuri periculoase, deoarece ele pot polua apa și solul cu substanțele conținute, iar reziduurile farmaceutice pot ajunge, prin intermediul hranei, în organismul uman. La centrul de colectare a medicamentelor din cadrul Spitalului Județean de Urgență, începând de azi, se pot colecta medicamentele.

Angajatul unității, delegat să se ocupe de această activitate, va fi prezent în acest interval, în centrul de colectare, pentru a oferi explicațiile necesare persoanelor care vor veni să predea medicamentele.

Centrul de colectare, situat la Spitalul 700 are program în fiecare săptămână în zilele de marți și joi, în intervalul orar 10:00 – 12:00. Spitalul Județean de Urgență este obligat prin lege să aibă un astfel de centru.

Articole similare

Back to top button