Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateCulturaPoliticaSocial

Expiră contractele celor 1800 de angajați ai CEO

Peste 1.800 de mineri și energeticieni au contractele încheiate pe numai 6 luni și vor rămâne în curând fără acestea. Contractele individuale de muncă vor expira pe 1 iulie.

Peste 1.800 de mineri și energeticieni au contractele încheiate pe numai 6 luni și vor rămâne în curând fără acestea. Contractele individuale de muncă vor expira pe 1 iulie. Până la data respective, administrația trebuie să decidă ce va face cu salariații respectivi. Există mai multe variante. Varianta încetării contractelor nu este însă luată în calcul de nimeni. Cei 1.800 de angajați au fost încadrați în urmă cu 2 ani de zile la Complexul Energetic Oltenia pentru a suplini lipsa unor angajați care s-au pensionat. Sunt mii de mineri și energeticieni care s-au pensionat de la compania energetică. Unii nu au fost mulțumiți de nivelul pensiei și au apelat la instanțele de judecată. Situația pana în acest moment este incertă. Unul dintre liderii de sindicat din Complexul Energetic Oltenia își exprimă îngrijorarea cu privire la situația angajaților încadrați pe perioadă determinată spunând că prelungirea contractelor individuale de muncă pentru cei 1.800 de salariați intră în sarcina administrației.

Articole similare

Back to top button