Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Pentru indexActualitateSliderSocialUltima ora

Cercetare penală

La data de 9 iunie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați prin apelul 112 de o localnică de 50 de ani, despre faptul că un bărbat de 32 de ani, din municipiu, concubinul fiicei sale de 19 ani, s-a deplasat la domiciliul său, a pătruns fără drept în locuință, a lovit-o pumnul în zona pieptului, după care a luat-o cu forța, pe fiica sa, plecând cfu aceasta într-o direcție necunoscută.

Fiind verificate evidențele poliției, bărbatul figurează ca având interdicția de a se apropia la o distanță de mai puțin de 100 metri față de apelantă și locuința acesteia, stabilindu-se că nu a respectat hotărârea judecătorească pronunțată de Judecătoria Târgu Jiu, prin care a fost emis ordin de protecție împotriva acestuia, valabil în perioada 15.03.2024 – 15.03.2025.
Femeia nu a solicitat acordarea de îngrijiri medicale și a formulat plângere penală.

De asemenea, din verificările efectuate de polițiști a reieșit faptul că tânăra dorește să locuiască împreună cu concubinul său, la adresa acestuia de domiciliu.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de lipsire de libertate, lovire sau alte violențe, violare de domiciliu, nerespectarea ordinului de protecție.

În continuarea cercetărilor pentru depistarea celor doi, a fost identificat cumnatul bărbatului de 32 de ani, care a precizat faptul că seara trecută, a fost de față la evenimentul sesizat, iar tânăra de 19 ani l-a însoțit de bună voie cumnatul său, nu s-a împotrivit, iar pe timpul cât s-a aflat în prezența sa, nu a fost agresată fizic.

Articole similare

Back to top button