Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Prețuri record pentru apă și canalizare

Târgujienii sunt depășiți de prețul facturilor la apă, care este chiar și de două ori mai mare decât în alte județe. O analiză făcută recent de actualul secretar de stat al Ministerului Dezvoltării, Victor Banța, demonstrează că prețurile facturilor la apă și canalizare din municipiul Târgu Jiu sunt mult mai mari față de prețurile din alte orașe din țară. Cauza acestor prețuri record o reprezintă lipsa investițiilor în rețeaua de apă și canalizare, investiții care ar trebui făcute de Primăria Târgu Jiu.

Prețuri record la apă și canalizare în municipiul Târgu Jiu. Deși municipiul reședință de județ “stă pe o pungă de apă“, prețurile sunt foarte mari. Oamenii se plâng că în alte județe prețurile sunt mai mici, chiar dacă beneficiază de aceeași apă.

Secretarul de stat în Ministerul Dezvoltării, Victor Banța, a vorbit despre această situație revoltătoare din municipiul Târgu Jiu și explică de ce prețurile sunt mai mari decât în alte județe.

Lipsa investițiilor în rețeaua de apă și canalizare este principala cauză a acestor majorări.

Toate pierderile din rețeaua de apă au fost preluate de operatorul de apă, ceea ce afectează vizibil prețul facturilor.

Conductele sunt vizibil afectate și unele chiar au cedat. Avaria din zona Ecaterina Teodoroiu, care a transformat strada din municipiul Târgu Jiu într-o mică Veneție, a fost cauzată de starea conductelor, care sunt ruginite și pe punctul de a ceda. Aparegio Gorj are prețul la apă potabilă de 6,57 lei/mc, iar la canalizare de 7,96 lei/mc.

 

Articole similare

Back to top button