Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
CulturaPoliticaSănătateSliderSocialSportUltima ora

Parcul de la LIDO, un dezastru după inaugurare

Inaugurarea Parcului de la Lido din Târgu Jiu, realizată cu mare fast de autoritățile locale, s-a transformat rapid într-o dezamăgire pentru cetățeni. La doar o zi după deschidere, covorul din cauciuc al parcului s-a deteriorat și a creat nemulțumiri printre locuitorii don zonă, care acuză Primăria Târgu Jiu de grabă în inaugurarea lucrărilor pentru a câștiga capital electoral. Directorul societății Edilitara, Adrian Dăianu, a confirmat că parcul nu a fost finalizat, în ciuda faptului că primarul municipiului Târgu Jiu a promovat investiția de peste 9 miliarde de lei vechi și pe rețelele sociale, acolo unde a anunțat inaugurarea parcului.

Parcul de la Lido a fost deschis pe 1 iunie, de Ziua Copilului. Chiar primarul municipiului Târgu Jiu a fost prezent la inaugurare și s-a lăudat cu investiția.

,,Am sărbătorit “Ziua Copilului” în Parcul Lido-9 mai. Un parc excelent modernizat, cu zona de joaca extinsă si primitoare, mobilier stradal nou, iluminat cu lampi pe led, toate intr-un spatiu cu aspect dendro-floricol deosebit. Am asistat, alături de copii,părinți și bunici la un spectacol de teatru desfășurat în aer liber, oferit de Teatrul Elvira Godeanu!”, a transmis primarul Marcel Romanescu.

Investiția mult lăudată s-a dovedit a fi de scurtă durată, ținând doar o zi. Covorul de cauciuc așternut în parc s-a făcut bucăți, spre dezamăgirea părinților și bunicilor care, entuziasmați inițial de marea modernizare, au rămas cu un gust amar.

Directorul societății Edilitara, Adrian Dăianu, îl contrazice pe Marcel Romanescu și spune că lucrările nu sunt finalizate. Această acțiune iresponsabilă a pus în pericol viețile copiilor, lăsându-i expuși la riscuri într-un parc nefinalizat și nesigur.

,,(…) O altă firmă s-a ocupat de locul de joacă și și-a asumat să lase copiii, de 1 Iunie, să între în spațiul respectiv, urmând să intervină la începutul săptămânii pentru remediere și turnarea ultimului strat de material.(…), a transmis Adrian Dăianu pe pagina sa de socializare.

Nu este un caz singular. Și alte parcuri din Târgu Jiu au fost modernizate pe repede înainte, iar cum au devenit adevărate pericole pentru cei mici. Spre exemplu, covorul de cauciuc din parcul din zona Mioriței a fost schimbat de două ori deși parcul a fost modernizat recent.

 

Articole similare

Back to top button