Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateCulturaPoliticaSocialUltima ora

Romanescu a făcut public un aspect confidențial

Romanescu a făcut public un aspect confidențial. În dorința de a-și asuma meritele care nu i se cuvin, primarul a declarat că ansamblul sculptural al lui Constantin Brâncuși din Târgu Jiu va fi inclus în patrimoniul UNESCO. Adrian Tudor, consultant în dosarul UNESCO, a detaliat dificultățile întâmpinate în realizarea acestui proiect, menționând lipsa sprijinului din partea autorităților locale, pandemia, războiul din Ucraina și dezastrul din jurul ansamblului sculptural. De asemena fostul prefect de Gorj, Iulian Popescu susţine că Marcel Romanescu este ultimul om care poate vorbi despre acest subiect și critică faptul că primarul s-a grăbit să anunțe un lucru care era confidențial.

Tudor a explicat că a fost necesar să trimită un email de 14 pagini către primărie, solicitând curățenie și utilizarea fondurilor disponibile pentru îmbunătățirea situației. El consideră că includerea în patrimoniul UNESCO reprezintă o mare oportunitate pentru Târgu Jiu, invitând cetățenii să observe schimbările pozitive din Sighișoara după obținerea acestui statut, unde tinerii s-au întors acasă pentru a contribui la dezvoltarea orașului.

Iulian Popescu, fostul prefect al judeţului Gorj, spune că Marcel Romanescu este ultimul om care ar trebui să vorbească despre dosarul UNESCO, pe motiv că primarul nu s-a ocupat de întreţinerea operelor şi că nu există nici măcar o parcare pentru posibilii turişti.

De asemenea, fostul prefect mai susţine că cel mai grav este că Romanescu a vorbit despre un subiect care era confidenţial.

În ciuda încercărilor insistente ale echipei Gorj TV de a obține un punct de vedere din partea primarului Marcel Romanescu, acesta a fost de negăsit.

 

 

Articole similare

Back to top button