Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Prevenirea consumului de droguri în școli

Activitate informativ-preventivă pentru a preveni și a combate consumul de droguri în rândul tinerilor. Un deținut și doi foști consumatori de droguri au aparut în fata elevilor și au prezentat riscurile asociate consumului de droguri.

În amfiteatrul UCB din incinta Colegiului Național Tudor Vladimirescu din Târgu Jiu s-a desfășurat o activitate inițiată de polițiștii din cadrul Biroului de Ananliză si Prevenire a Criminalității împreuna cu asociatia non-profit Teen Chalenge . Scopul acestei activități este de a informa elevii pentru a combate și a prevenii consumul de droguri în școli.

Doi tineri, foști consumatori din cadrul asociației Teen Chalenge, au venit special din Cluj să spună adevărul pentru ca elevii să constientizeze că drogurile sunt niste capcane care le strică viața.

Un deținut, care execută o pedeapsă de 4 ani din cauza drogurilor, a venit în fața tinerilor și a încercat să le deschidă ochii si să le spună să se fereasca de aceste substanțe care îi pot distruge fară să realizeze.

Aceste activități informational-preventive vor continua și în alte școli din județul Gorj.

Articole similare

Back to top button