Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Angajații Edilitara îl dau de gol pe Romanescu

Parcul de la Narcise din municipiul Târgu Jiu, care a fost recent modernizat și inaugurat cu mare fast acum câteva săptămâni, este din nou în șantier. Deși primarul Marcel Romanescu s-a lăudat cu investiția fastuoasă, lucrările s-au dovedit a fi de mântuială. O spun chiar muncitorii pe care echipa Gorj TV i-a surprins făcând astăzi lucrări noi. Chiar angajații Edilitara au spus că lucrările au fost făcute pe repede înainte pentru ca parcul să fie inaugurat de Zilele Orașului. Cât despre lucrările de astăzi, salariații Edilitara au spus că „mai facem și noi un ban!”

Muncitorii spun că lucrarea a fost grăbită pentru că zilele municipiului Târgu Jiu trebuiau să fie organizate în această zonă. Așa că, la foc automat, angajații de la Edilitara au amenajat parcul în bătaie de joc, deoarece după câteva zile asfaltul a cedat și a trebuit ca lucrările să fie reluate. Practic, marea modernizare a parcului inaugurată de primarul Marcel Romanescu a fost doar o mare păcăleală.

Muncitorii au pus utilajele în funcțiune și au decopertat mai multe bucăți din parc. Cu o sinceritate ieșită din comun, angajații recunosc că au fost grăbiți de autorități să termine lucrările pentru a se lăuda în fața cetățenilor cărora le vor cere votul pe 9 iunie.

Cetățenii se declară revoltați și spun că lucrările făcute în bătaie de joc sunt doar o risipă de bani publici.

Echipa Gorj TV a încercat să-l contacteze pe directorul societății Edilitara pentru a oferi un punct de vedere pe marginea acestui subiect, dar acesta a fost de negăsit.

Articole similare

Back to top button