Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Expoziție de mașini de epocă la Târgu Jiu

Expoziție de mașini de epocă în Piața Prefecturii. Târgu Jiu va îmbrăca straie de sărbătoare, iar de această dată tema este istoria. Piața Prefecturii a devenit scena unei spectaculoase parade de mașini de epocă. Bijuteriile pe patru roți deja au fost parcate în centrul orașului și îi așteaptă pe cetățeni să le admire.

Expoziția, sub denumirea “Retromobil vine în orașul tău”, a ajuns și în orașul lui Brâncuși. Aici vor fi expuse autovehicule istorice atestate din perioada antebelică, cel mai vechi fiind din anul 1928. Autovehiculele vor putea fi admirate astăzi și mâine, când vor tranzita străzile din municipiul Târgu Jiu.

Pasionații autoturismelor de epocă și-au etalat mașinile îngrijite cu atenție și se bucură că pot aduce un zâmbet pe fața admiratorilor.

Dacă la unii posesori ai mașinilor de epocă pasiunea a venit încă din copilărie, la alții s-a născut târziu, dar cu toate acestea s-a dezvoltat frumos.

Pasionații de mașini au venit să le admire și se declară mulțumiți că astfel de evenimente au loc și în municipiul Târgu Jiu.

Sâmbătă dimineața, bătrânele doamne pe patru roți vor putea fi admirate în paradă prin oraș. Vor pleca din fața stadionului municipal, la ora 09:00, spre Coloana Infinitului, cu destinația Muzeul Satului Curtișoara.

Articole similare

Back to top button