Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Scandal la o școală din Târgu Jiu

Scandal la o școală de prestigiu din Târgu Jiu. Elevii și cadrele didactice de la Școala Gimnazială Constantin Săvoiu spun că sunt terorizați de mama unui elev. Părinții susțin că femeia țipă la copii, îi jignește și chiar le-a făcut plângeri penale minorilor. Nu doar copiii au fost victimele părintelui, ci și profesorul de la clasă. Învățătoarea a fost jignită chiar în timpul orelor. Părinții au intrat în grevă spontană și nu își mai duc copiii la școală până când această problemă nu va fi rezolvată.

Scandal la Școala Gimnazială Constantin Săvoiu din municipiul Târgu Jiu. Părinții mai multor elevi se plâng de comportamentul agresiv al unei mame care intră peste elevi și profesori chiar în timpul orelor de curs și îi jignește. Oamenii se declară revoltați de lipsa de interes a conducerii unității de învățământ, care nu a reușit să ia măsurile de securitate necesare.

Părinții consideră că situația este tot mai tensionată și așteaptă o rezolvare.

Situația a ajuns și la Inspectoratul Școlar Județean, care va desfășura o anchetă la unitatea de învățământ.

Poliția municipiului Târgu Jiu a întocmit două dosare penale.

Poliția va continua cercetările pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat la unitatea de învățământ.

Articole similare

Back to top button