Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateCulturaSliderSocialUltima ora

Viziunea unui tânăr arhitect despre Târgu Jiu 

Un tânăr arhitect proiectant din Târgu Jiu, propune proiecte de voluntariat, în care oamenii sunt implicați în procesul de planificare și proiectare a spațiilor urbane. Sabin Cornoiu are mai multe planuri pentru municipiu, planuri pe care le-a făcut publice pe rețelele de socializare.

Arhitectul Sabin Cornoiu spune că totul a început anul trecut când a revenit acasă și a observat că orașul Târgu Jiu este împânzit de mașini. Tânărul s-a gandit sa faca schițe cu piste de biciclete în Municipiul Târgu Jiu si să le posteze pe rețelele de socializare. Postarea a luat amploare și datorită oameniilor care au început să dezvolte mai mult această idee, Sabin s-a gândit să inițieze acest proiect de voluntariat ”Faleza Jiu”.

Proiectul participativ reflectă nevoile si dorințele oamenilor și este deschis pentru toți târgujienii. Cetățenii din Târgu Jiu pot participa voluntar la proiectul ”Faleza Jiu” și se pot implica în procesul de planificare a proiectului.

Articole similare

Back to top button