Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateCulturaPoliticaSliderSocialUltima ora

Acuzații de șpagă în Primăria Târgu Jiu

În mediul online au apărut înregistrări care aduc acuzații grave la adresa primarului Marcel Romanescu și la adresa apropiaților săi. Concret, sunt acuzații de șpagă care ar fi ajuns în buzunarele lui Marcel Romanescu pentru anumite lucrări realizate în municipiu. Romanescu recunoaște că anchetatorii au solicitat mai multe documente din primărie pentru că are sute de reclamații primite. Cât despre șpagă, Romanescu susține că acuzațiile nu sunt adevărate.

În înregistrarea care a apărut în spațiul public se vorbește de sume colosale, spăgi care ar fi fost luate de către primarul Marcel Romanescu.

Marcel Romanescu recunoaște că au fost ridicate documente din Primărie de către procurorii de la DNA, însă dezminte acuzațiile care i se aduc în înregistrări.

Pe înregistrările făcute publice în mediul online apare și numele lui Nicolae Ivăniși, un apropiat al lui Marcel Romanescu, despre care se spune că el este cel care a ales societatea care s-a ocupat de modernizarea Căii Eroilor din Târgu Jiu și astfel a împărțit banii obținuți din șpăgi cu primarul. Ivăniși a declarat că aceste înregistrări  sunt doar niste aberații și că el este unul dintrei cei care au criticat actitivitatea acestui investitor.

Jurnaliștii Gorj TV au solicitat Direcției Naționale Anticorupție, în baza legii 544, să transmită oficial dacă există dosare penale deschise în urma acestor acuzații de șpagă care au apărut în spațiul public.

Articole similare

Back to top button