Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateCulturaPoliticaSănătateSliderSocialUltima ora

Niciun turist la Rânca de 1 mai

Niciun turist la Rânca de 1 mai! Transalpina ar fi trebuit să se deschidă la 1 mai, dar din cauza vremii din ultima perioadă, cea mai înaltă șosea din România a rămas închisă. Cabanierii din zona montană Rânca au avut de suferit din această cauză, spunând că această situație nu s-a mai întâmplat niciodată. Drept urmare de 1 mai niciun turist nu s-a cazat la Rânca.

Rânca a fost goală de 1 mai. Cabanierii din zona montană Rânca sunt revoltați de faptul că Transalpina nu s-a deschis, iar acest lucru a dus la faptul că în stațiune nu s-a cazat niciun turist de 1 mai. Aceștia spun că nici de Paște nu au rezervări cum aveau în alți ani, iar acest an este cel mai dezastruos de până acum.

Administratorii pensiunilor mai semnalează faptul că drumurile sunt desolante și autoritățile locale nu au făcut nimic în a atrage turiști în această zonă.

Drumarii spun că au făcut eforturi pentru a deschide Transalpina, însă dezsăpezirea a fost întreruptă din cauza ninsorilor. Chiar și așa, anul acesta, drumarii dau asigurări că Drumul Regelui va fi redeschis mult mai devreme ca în alți ani.

Rânca este înainte de toate leagănul tradițiilor păstrate și transmise peste veacuri de păstorii novăceni, iar în ultimii ani, autoritățile locale nu au mai făcut investiții pentru ca zona montană să atragă cât mai mulți turiști.

Articole similare

Back to top button