Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Pasarela din Târgu Jiu, în stare deplorabilă

Recenta modernizare a pasarelei din Târgu Jiu a provocat revoltă în rândul cetățenilor care trec prin zonă. Chiar dacă balustradele au fost vopsite și aspectul pasarelei a fost îmbunătățit, sub structură se ascund probleme serioase. Sub pasarelă, stâlpii de susținere prezintă fisuri vizibile, iar oamenii sunt întâmpinți de gunoaie la tot pasul.

Autoritățile locale au modernizat partea tranzitată de mașini, respectiv cea superioară, dar partea mai puțin văzută a pasarelei ascunde imagini dezolante. Cetățenii așteaptă măsuri imediate pentru remedierea situației.

Marcel Romanescu aruncă vina pe bugetul local care este insuficient și spune că din verificările făcute nu este încă un pericol pentru cetățeni și nu se grăbește cu lucrările.

În municipiul Târgu Jiu Pasarela de pe strada Unirii a fost asfaltată recent, cu toate acestea nimeni nu a ajuns să reabiliteze partea de sub pasarelă.

Articole similare

Back to top button