Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateCulturaPoliticaSănătateSliderSocialUltima ora

Bătrân atacat de doi tineri

În seara de 5 aprilie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Tismana, în urma unui apel 112, au fost sesizați de un bărbat de 53 de ani, din comuna Godinești, relatând faptul că, în timp ce se afla pe strada principală, a observant un localnic de 56 de ani căzut, prezentând urme de violență.

Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului, a reieșit faptul că, în urma unui conflict spontan, bărbatul ar fi fost lovit cu un obiect dur peste față și corp de doi tineri, de 15 și 18 ani, ambii din comuna Godinești.

Totodată, la fața locului au fost identificați și cei doi tineri, care au declarat verbal faptul că ar fi fost amenințați și agresați cu un corp tăietor-înțepător, de către bărbatul de 56 de ani, fiindu-le provocate leziuni, care au necesitat acordarea de îngrijiri medicale.

La fața locului s-a prezentat un echipaj SMURD, care le-a acordat îngrijiri medicale celor trei persoane implicate în altercație.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și amenințare.

 

 

 

 

Articole similare

Back to top button