CulturaActualitatePoliticaSliderSocialUltima ora

Între sine și bani

,,Între sine și bani”, o conferință eveniment despre educația financiară, care s-a desfășurat la Târgu Jiu, a strâns zeci de persoane interesate de cum să aibă grijă de banii lor. Printre specialiștii care au adus în prim plan subiecte legate de relația cu banii au fost Gelu Duminică, Cristina Petrescu Ghenea, Paul Handro și Tudor Colțan. „Între sine și bani” este un proiect dezvoltat de Asociația Educație pentru Succes și este susținut de Școala de Bani BCR.

Patru specialiști le-au vorbit gorjenilor despre investiții înțelepte în propria lor viață, la conferința “Între sine și bani”. Prima întrebare care s-a auzit în sală a fost ,,Cum devin banii partenerul nostru?” La această întrebare a răspuns avocatul Tudor Colțan.

Paul Handro a dezvăluit cum putem facem alegeri financiare înțelepte, dar a vorbit și despre cum au fost educați financiar cei un milion de români de către BCR.

Emoțiile sunt la fel de importante în relația cu banii. Cristina Petrescu Ghenea a vorbit despre modul în care ne putem reorganiza prioritățile și resursele, astfel încât să trăim o viață în acord cu dorințele noastre. Tot ea a explicat și ce înseamnă de fapt titlul ,,Între sine și bani”.

În încheirea evenimentului a vorbit Gelu Duminică.

Sociologul  a fost aplaudat pentru ideile date despre cum să ,,Transformi obstacolele în oportunități”.

„Între sine și bani” este un proiect dezvoltat de Asociația Educație pentru Succes și este susținut de Școala de Bani BCR. Moderatorul evenimentului a fost  Alex Zamfir creatorul The Funny Brand.

Articole similare

Back to top button