ActualitateCulturaPoliticaSănătateSliderSocialUltima ora

Spitalul angajează medici cardiologi

Încă patru posturi de medici specialiști sunt sunt scoase la concurs. Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedetermintă a două posturi cu normă întreagă de medic specialist pe secția de Cargiologie, un post de medic rezident, tot pe secția de Cardiologie, și un post de medic specialist gastroenterologie.

Încă patru medici pot să se înscrie la concursul organizat de Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu. Unitatea a scos la concurs noi posturi de medici, două posturi de medic specialist cardiologie și un post de medic rezident tot pentru Secția de Cardiologie. Termenul  pentru depunerea dosarelor de concurs este 15 aprilie.

Concursul pentru ocuparea posturilor de medici specialiști cardiologie a fost reluat pentru că nu s-a prezentat niciun medic.

Sunt declarați admiși la fiecare probă candidații care au obținut minimum 50 de puncte la proba scrisă, respectiv 50 de puncte la proba clinică. Se pot prezenta la următoarea probă de concurs doar candidații declarați admiși la etapa anterioară.

https://youtu.be/rTx6hZDHauQ
 

Articole similare

Back to top button