ActualitateCulturaPoliticaSănătateSliderSocialUltima ora

Mai mulți medici decât pacienți

Situație incredibilă într-un spital din Gorj! Managerul spitalului din Târgu Cărbunești a dat un anunț de angajare a unui medic ortoped, asta deși unitatea medicală are deja angajați patru medici ortopezi, iar secția de ortopedie are doar 10 paturi. Totul în timp ce, zilele trecute, asistentele s-au revoltat și au protestet după ce managerul spitalului din Târgu Cârbunești, Florin Mehedințu, le-a înștiințat că le va tăia din sporuri pentru că nu mai are bani să le plătească.

Jurnaliștii Gorj TV au încercat să discute despre această situație cu managerul Spitalului din Târgu Cărbunești, însă acesta a transmis inițial echipei că este într-o operație, asta deși nu are voie să facă intervenții chirurgicale între orele 08.00 – 16.00, timp în care ocupă funcția de manager al spitalului.

Deși a promis că va oferi un punct de vedere referitor la aceste situații atunci când va ieși din operație, la scurt timp distanță de primul apel, managerul a transmis că nu mai vrea să acorde niciun interviu.

Primarul se eschiveză și nici el nu oferă prea multe detalii legate de spitalul din Târgu Cărbunești.

Spitalul din Târgu Cărbunești are deja patru medici ortopezi, în condițiile în care secția de Ortopedie are numai 10 paturi.

Articole similare

Back to top button