Pentru indexActualitateSliderSocialSportUltima ora

Măsuri de ordine și siguranță publică la meciul de fotbal dintre echipele ACS Viitorul Pandurii Târgu-Jiu – CSA Steaua București

Sâmbătă, 30 martie, începând cu ora 11.00, pe Stadionul ,,Constantina Diță” din Târgu-Jiu, va avea loc partida de fotbal din cadrul Ligii a II-a, dintre echipele ACS Viitorul Pandurii Târgu-Jiu și CSA Steaua București.
Pentru desfășurarea în condiții de ordine și siguranță publică a acestui eveniment sportiv, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean ,,Tudor Vladimirescu” Gorj se vor afla în zona stadionului și vor lua măsuri pentru siguranţa tuturor participanților.
Suporterii vor avea acces în stadion începând cu ora 10.00, pe bază de bilete.
În conformitate cu prevederile Legii nr. 4 din 2008 privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive, cu modificările și completările ulterioare, intrarea în stadion, accesul publicului, paza vestiarelor şi protecţia arbitrilor, îndrumarea şi supravegherea publicului în stadion, se realizează de către agenţi ai societăţii de pază şi protecţie, contractată de organizator.
Pe timpul desfășurării partidei de fotbal, jandarmii gorjeni vor acţiona pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, pentru asigurarea ordinii publice în zona apropiată şi imediată a stadionului, în scopul prevenirii oricăror incidente care ar putea să afecteze climatul de ordine şi siguranţă al participanților.
Recomandăm spectatorilor să respecte măsurile dispuse de organizatori și forțele de ordine, să adopte un comportament civilizat, să evite conflictele de orice fel iar dacă observă persoane care au un comportament antisocial, să se adreseze forțelor de ordine.
Mulțumim pentru înțelegerea manifestată față de măsurile de siguranță luate pentru desfășurarea acestui eveniment sportiv!

Articole similare

Back to top button