Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

A început goana după vacanțe

Gorjenii au început goana după vacanța perfectă. Agențiile de turism din Gorj au fost luate cu asalt în ultima lună de cei care încearcă să își programeze concediul perfect, ori de cei care vor să petreacă sărbătorile pascale departe de casă. Agențiile și-au pregătit pachetele de vacanță care se potrivesc buzunarelor gorjenilor.

Chiar dacă pare devreme pentru programare unui concediu, agențiile de turism susțin că foarte multe persoane și-au programat vacanțele chiar de anul trecut, pentru a beneficia de prețuri mai avantajoase.

Conform agenților de turism, există anumite țări care sunt la mare căutare.

În primăvara acestui an, românii au fost interesați de călătorii în străinătate. Nu doar ofertele de peste hotare le fac cu ochiul românilor. Ofertele de vacanță din România încep să prindă teren pentru minivcanța de 1 mai și pentru sezonul estival.

Căutările pe destinaţii şi cazări din România rămân majoritare. Pentru sărbătorile Pascale destinațiile de top sunt Maramureș și Moldova, iar pentru sezonul estival stațiunile din Bulgaria sunt cele mai căutate.

Articole similare

Back to top button