Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Iordache, alături de gorjenii din diaspora

Românii din străinătate, încurajaţi să-şi deschidă o afacere în România. Senatorul Ion Iordache îi încurajează pe gorjenii plecaţi în străinătate să revină acasă şi să-şi deschidă, cu fonduri nerambursabile de la Uniunea Europeană, o afacere în mediul rural. Un gorjean plecat 21 de ani în Franța a revenit în țară unde și-a redeschis un atelier de confecții metalice.

Românii de pretutindeni sunt încurajați de un senator din Gorj să revină în țară, unde își pot deschide o afacere în domeniul unde își desfășoară activitatea. Ion Iordache, președintele PNL Gorj, este cel care a tras un semnal de alarmă românilor de peste granițe și le-a oferit sprijinul pentru deschiderea unei afaceri în țara unde s-au născut. Unul dintre gorjenii plecați de peste 20 de ani în Franța a revenit în țară, unde și-a deschis un atelier de confecții metalice în propria curte.

Gorjeanul este încântat de modul cum își desfășoară activitatea și nu s-a gândit niciodată că ar putea avea succes. Acum gorjeanul își dorește să își extindă atelierul pentru a putea face față solicitărilor.

Articole similare

Back to top button