Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateCulturaPoliticaSănătateSliderSocialUltima ora

Mii de polițiști ies în stradă

Sindicaliștii din Poliție anunță „cel mai mare protest organizat în ultimii ani.” Europol transmite că manifestația va avea loc pe data de 25 martie, când se sărbătorește și Ziua Poliției Române, în fața sediului MAI. 4.000 de protestatari vor ieși în stradă. Printre revendicările protestatarilor se numără și actualizarea salariilor și a normei de hrană.

Nu este primul protest organizat de sindicaliștii din Poliție. Salariații au protestat în stradă în repetate rânduri și spun că au ajuns la capătul răbdării și sunt dispuși să recurgă la proteste extreme.

Carton „Responsabilitatea lui Ciolacu, dar și a lui Predoiu, care gestionează ministerele de resort din sistemul de apărare, ordine publică și siguranță națională, va fi decontată în stradă prin cel mai mare protest organizat în ultimii ani. Ultimatumul dat guvernanților este de aprobare a actelor normative necesare până cel târziu la data de 21 martie, în caz contrar SNPP și Sindicatul EUROPOL vor asigura prezența a 4000 de protestatari în fața MAI pe 25 martie, când se sărbătorește și Ziua Poliției Române, începând cu ora 11,00. Ulterior, dacă situația de amânare a plății restanțelor va continua, urmează proteste în București și teritoriu, precum și acțiuni colective de refuzare a muncii suplimentare cu blocarea activităților.”, a transmis Europol.

Sindicaliștii mai transmit că, în prezent, din totalul de 250.000 de polițiști, polițiști de penitenciare și militari din structura de apărare națională, 60% au salarii egale sau doar cu puțin peste salariul minim brut pe economie.

 

https://www.youtube.com/watch?v=yVpjGv1nAPU

 

Articole similare

Back to top button