ActualitateSliderSocialUltima ora

Studenți în practică la Prefectura Gorj

Studenți în practică la Prefectura Gorj. Instituția Prefectului și UCB Târgu Jiu au semnat recent o convenție de practică. Prefectura găzduiește doi studenți care vor învăța de la angajații instituției lucruri practice din meseria pe care o vor urma în viitor. Tinerii sunt încântați de această oportunitate prin care descoperă lucruri neștiute despre rolul instituției pentru comunitate.

Instituția Prefectului Gorj și Universitatea Constantin Brâncuși din Târgu Jiu au semnat o convenție de practică. Această legătură dintre cele două instituții este un beneficiu pentru comunitatea locală. Elevii și studenții au oportunitatea de a face practică alături de prefectul județului Gorj, Iulian Popescu.

Practicanții văd acest lucru ca pe o oprotunitate și se bucură de fiecare moment petrecut împreună cu funcționarii instituției prefectului care se ocupă cu răbdare să le explice tainele meseriei. Elevii sunt așteptați și în timpul vacanței de vară pentru a face practică, iar prefectul județului Gorj a declarat că le va fi practicanților unul dintre mentori și aceștia vor avea oportunitatea de a vedea cum se desfășoră o zi din viața unui prefect.

La această activitate pot participa și elevi, nu doar studenți, iar CV-ul pentru înscriere îl pot trimite online.

Aurelian Enculescu și Radu Cărăgui, cei doi practicanți, sunt studenți în anul III la specializarea Administrație Publică, din cadrul Facultății de Științe ale Educației, Drept și Administrație Publică.

Articole similare

Back to top button